Presens levert financieel generalistische diensten om de (financiële) beheersing in uw organisatie te optimaliseren. Een zeer ruime ervaring in profit en not-for-profit, groot en klein, gecombineerd met vertrouwen, een hoge persoonlijke betrokkenheid, effectiviteit en deskundigheid beschouwt Presens als haar kernwaardes. De uitvoering van interim-opdrachten gebeuren zowel topdown als bottom up om structurele veranderingen te bewerkstelligen.


Alle activiteiten in een organisatie hebben financiële gevolgen. Opdrachten kunnen daarom zowel algemeen als specifiek zijn (projecten). Naast het uitvoeren van interim-opdrachten kan Presens U behulpzaam zijn bij het invullen van opdrachten en/of vacatures. Hiervoor werkt Presens samen met een aantal gerenommeerde bureaus. Als nevenactiviteit treedt Presens op als adviseur / commisseur / coach bij organisaties of mensen die een frisse blik en klankbord willen gebruiken.


De doelstelling van Presens is ten alle tijden het realiseren van toegevoegde waarde voor de opdrachtgever door het leveren van afgesproken resultaten met een blijvend karakter. NU, het moment om samen met Presens te werken aan een efficiënte en effectieve organisatie in een continue veranderende omgeving!

Welkom!

DienstenActiviteiten.html
Laatste nieuwsBlog/Blog.html
CV en referentiesCV_Referenties.html

Commissaris 3.0? zie Blog
Recente CV? klik hier

“Het verleden is geschiedenis, de toekomst een raadsel, en dit moment (NU) een geschenk! Leer van de ervaringen in het verleden maar weet dat alles aan verandering onderhevig is. Nu, ofwel Presens, het startpunt voor vernieuwing en structurele verandering!”

Presens © 2014  Privacy Policy